PJ9 LG Levitating Portable Speaker

 • Download:
 • File:
  LG Levitating Portable Speaker Lifestyle.jpg
  Id:
  3606
  Description
  LG lanserar svävande Bluetooth-högtalare som del i nya PJ-serien
   
  Nya PJ-serien från LG är portabla Bluetooth-högtalare som genom sin turbindesign utlovar en fantastisk upplevelse för både hörsel och syn
   
   
  STOCKHOLM, 27 december, 2016 ― Musik har alltid varit en viktig del av de flesta människors liv. Genom våra mobiltelefoner har vi den alltid med oss men utan högtalare blir det svårt att dela den med andra. Det har gjort att portabla högtalare, från bland annat LG, har fått ett stort genomslag bland musikälskare. LG kommer nu under 2017 att bjuda på modeller utöver det vanliga i form av PJ-serien.
   
  Designad för både öron och ögon
  Den nya PJ-serien har en design som sprider ljudet åt alla håll så att du alltid får ett fantastiskt ljud oavsett var du befinner dig i förhållande till högtalaren. Den turbininspirerade designen gör att ljudet sprids perfekt samtidigt som högtalarna ger ett snyggt och tidlöst intryck hemma, på kontoret eller ute i parken. Dubbla passiva högtalarelement ger en fyllig och kraftfull bas som du i normala fall bara återfinner i betydligt större högtalare. Högtalarna är tillverkade i aluminium vilket gör den stryktålig samtidigt som de andas kvalitet. Den är dessutom vattentät och har certifierats enligt IPX7 vilket innebär att den klarar av att sänkas ned en meter under vatten i upp till 30 minuter.
   
  Fyra utföranden för att passa alla behov
  PJ-serien består av fyra olika modeller med samma högtalarelement som grund men med olika tilläggsmoduler, som radio eller subwoofer. Samtliga modeller har Bluetooth för att strömma musik från till exempel mobil eller surfplatta. De är även laddningsbara för cirka tio timmars speltid. En av modellerna levereras med en basenhet med inbyggd FM-radio som du enkelt styr via en knappsats. En display på basenheten, som även har inbyggd antenn, visar de aktuella inställningarna. Det lanseras även en modell som utöver FM-radio dessutom är försedd med en DAB-radio speciellt utvecklad för regioner med digitalradiosändningar.
   
  Trådlöst ljud med svävande egenskaper
  Den största modellen i serien är PJ9 där basenheten både agerar subwoofer och trådlös laddningsstation. Högtalarmodulen placeras ovanpå basenheten där den svävar med hjälp av elektromagneter. PJ9 med dess subwoofer ger en djupare och fylligare bas samtidigt som den svävande högtalaren ger en nästan magisk känsla.
   
  Pris och tillgänglighet
  Mer information om lanseringsdatum och pris kommer att meddelas närmare lanseringen på den svenska marknaden. Notera att lokala avvikelser i form av modeller och/eller tekniska specifikationer kan förekomma.
   
  LG Electronics på CES 2017
  För mer information om LG:s nyheter under CES, se det globala pressrummet på http://www.lgnewsroom.com/ces2017 samt vårt nordiska pressrum http://www.mynewsdesk.com/se/lgnordic.
   
  # #

  Om LG Electronics
  LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) är en av världens största leverantörer och en innovatör inom hemelektronik, vitvaror och mobil kommunikation med 77 000 anställda fördelat på 125 kontor runtom i världen. LG uppnådde en global omsättning av 48,8 miljarder USD under 2015. LG består av fyra affärsområden – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution och Vehicle Components – och är en av världens största tillverkare av platt-tv, mobiltelefoner, luftvärmepumpar, tvättmaskiner och kylskåp. Sedan oktober 1999 återfinns LG Electronics även i Norden. Den nordiska omsättningen uppgick 2015 till cirka 2.2 miljarder SEK. För mer information besök http://www.lg.com/.
   
  För mer information, kontakta:
  LG-One Hill+Knowlton (LG:s PR-byrå)
  Tel: +46 8 402 89 00
  David Montanya Nordisk produktspecialist HE
  LG Electronics Nordic AB
  Box 83, 164 94 Kista
  Mobil: +46 73 978 62 99
   
  Type of image
  Lifestyle
  Keywords
  PJ9, AV2017

  No related media